Selamat hari lahir MAMA:)


 pic mista gugel..tenkiu uncle gugel:)


Hari ni adalah hari lahir mama saya:)
mungkin juga birthday mama,papa,pakwe,jiran atau diri anda jugakan..
so saya ingin ucapkan selamat hari lahir kepada korang semua termasuk mama saya.
*tetiba skema*
BACK 2 NORMAL

Mungkin ada di antara korang yang slumber datang kat mama korang 
wish birthday siap pelok-pelok,ciom-ciom kan?
Tapi aku tak:) 

Aku tatau nape aku malu gila nak pegi kat mama and wish
pepelok siap ciom.haih..segan la =.="
Di sebabkan aku malu nak wish dedepan so aku guna la pesbuk tuk wish:)
agak berguna jugak la pesbuk ni rupanya..hehe 

Dalam malu-malu aku nak wish,
dua kali jugak la aku wish kat mama aku..
tapi sampai sekarang aku duk dalam bilik tamau keluar takut terserempak kat mama aku.
hihi bodo kau nih tau =.="

Kenapa aku malu?
Sebab aku ni nampak je kasar tapi boleh di katakan hati aku ni
hati ke ibuan 
eh!! tetiba plak.....
hati tisu lerr (^-^)
Kalau aku wish dedepan mesti air mata aku nak meleleh.
Sedangkan aku wish kat pesbuk pon air mata aku dah meleleh..


Walau macam mana pon aku doakan mama aku panjang umur,di kurniakan kesihatan yang baik dan dia ceria selalu.Mama la yang basuh berak aku dulu,kasi susu yang berkhasiat dan tak lena tidur malam sebab aku praktis vocal memalam *menangis*
mungkin di sebabkan tu la aku di kurniakan vocal yang agak tinggi.
*tetiba*

Kepada semua yang masih mempunyai ibu,mama,amak,mummy,ummi dan sebagainya:)
hargailah mereke sementara stock masih ada mereke masih ada..
kasih sayang ayah sepanjang masa 
kasih sayang ibu membawa ke syurga..
aku bedal je pepatah kat atas ni..
dak upsr,pmr n spm jangan terpengaruh dengan pepatah aku di atas..
=.="








8 comments:

rNesZaiNe said...

Kek tuh !!!
Nampak sedap !!
Nak???
Ehhe :)
Happy belated birthday to ur mom :)

Mya Myra said...

nak??
meh bkk mlot:P
thnxs 4 da bday wish:)

rNesZaiNe said...

Buka mulut tapi tak dapat jugak keknya ^.^

Mya Myra said...

bkk mlot masuk kn lappy dlm mlot dpt la kek dlm entry td tu..
haha
selamat mencuba:)
btw ur blog cntik..
tp takde tmpt komen ye?

rNesZaiNe said...

HAHAHA :D
Kalau sampai ~
Jauh nun Brunei ^.^
Tempat komen?
Ada jek :)
Try cari .
Ehhe , macam cari barang tersembunyi pulaks .
Ahha :D
Tak de lah cante mana , biasa saje ;)

Mya Myra said...

eh mya kt kl je lah:)
kne cari eyh?? pyh beno..
dsyatttt tau..
haha

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Happy beday mama kite :)

Mya Myra said...

haha tenkiu adk kita:)