Bangga jadi warga keramat/setiawangsa kerana KAWTIM:)

Tetiba terasa bangga lak duduk kat area rumah aku ni.
Ehem-ehem:)
Mentang-mentang pak lang senior sekolah aku,
terlebih sudah sokong dia..hehe

Papepon tahniah buat HAZAMA a.k.a Pak lang
Tak sia-sia aku duduk diam-diam makan jajan 
depan tv semata-mata nak tengok hazama.
Sampai mama n papa aku pon kena pakse join sekali.


tahniah senior SMART:)
semoga berjaya 
KAWTIMMMMMMMMMMMMMMM 
syok abezzzzz!!
:)



Terima kasih sokong abang senior wahai jnior mya..
kam pelok abang..alobucuk-bucuk..


BYE-BYE AF



3 comments:

Marya Hana . said...

igt lagi ude penah nganjing die nyanyi lagu zakiah zakiah tu, mase balik sekolah terserempak.. kan die dekat umah pina..

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Boleh kasik tau kenape hazama ramai peminat?wa lost walaupun wa pun minat dia :)

Mya Myra said...

auni: sbb dia power..haha lg2 dia duk dkt ngan umh wa tu yg bertambah pemes *takde kne mngene*

ude:time tu frust kot dia x dpt masuk AF