meh sini mak jemah nak komen!

Mula-mula nak bertapak jadi blogger,
habis semua orang dia tego.. 
siap tinggal jejak kat shoutmix,
*hye i follow u,follow me back ok:) *
pantang orang komen kat entry dia,
mesti reply and bangga,dalam hati kata
*ada jugak yang follow aku*

Bila follower da cecah beratus,
perangai mula berubah.
Bila ada orang komen kat entry dia mula buat tatau.
follower nak ramai tapi layan pembaca belog korang taknak pulak.
=.=" mak jemah tasuke tasuke =.="


Sesiapa nak terasa lantak..!!
Mak jemah tak kisah..
Boleh kira la berapa beloger yang dah DIVA
rajin bagi feed back pada pembaca dia.
adalah sorang dua..yang lain buat tatau je..
kan kan kan??
ha yela dah pemes..
kenot go!


Ni lagi satu mak jemah tak berkenan..
mula-mula baca belog dia ok je..
dah lama-lama terconfius jap,
ni belog dia ke belog sal bf dia?
habis bersepah dia duk cerita sal bf dia..
tudiaaaaaaa...
kot ye pon sayang bf toksah la nak cerita hampir setiap entry.
habis keguguran bulu mata mak jemah baca.
Macam orang lain takdak bf plak.

Ni lagi satu hal,
kot ye la hang tu comel,kiut miut atau pon takdak nak puji,
jangan la duk ulang ayat comel,comel,comel berpuluh kali..
kat setiap entry lak tu.
macam nak mintak orang puji je..
biar la pembaca belog korang yang cakap dulu hang tu comel ke cantik ke..
kan kan kan?

 Kepala otak mak jemah yang lembab ni dah tatau nak komen ape lagi dah..
cuaca mendung tetiba katil mak jemah ni macam ada tangan lak duk lambai-lambai..
haih dugaan=.="
selamat berbloggin kawan-kawan
kalau ad yang terasa entry mak jemah kali ni,
mak jemah susun sepuluh batang satey tuk korang sula mak jemah ok:)
bye-bye



























9 comments:

Marya Hana . said...

hey mak jemah AF, aku cute tak? comel tak? comel tak (ulang sampai lebam) bahahhhahahaha :D sape dohh yg mcm tu?

ym.bundle said...

button like mane nak like entry ni..hahaha..

Aqis said...

Jemah oii . Kiah pon tak bekenan . Dah pemes lupa diri . ishish

Mya Myra said...

aqis:meluat mak jemah nengoknye.mcm la mak jemah kesah..

bangil:afundi mak jemah


ude:ada la sorg hmbe allah 2...kenot go

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Wa tau siape!! Wa lah tu .. wa lah tu !! Wa je yang dok jaja citer bf .. lepas tu setiap entry kate wa gojes .. ouh .. terima kasih .. ailaikkeee~

ym.bundle said...

pasal pemes tu mlas komen..tapi yng wat entry pasal bf.bejiwang tak abis2 macm dia sorg becinta tu serius biase tgk..hihihi..

Mya Myra said...

Auni:mak jemah kata no komen..rmai kot yg mcm 2.bkn hang je.

Bangbil:klau slalu sgt bwt entry jiwang2 pon b'bulu jgk nk bc kn..

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

ye la mak jemah .. salah sorang tu cheq.. kan kan .. xpe2 mak jemah taknak komen .. cheq saje nak komen .. huh!! cheq trasa .. padan muka cheq ..

Mya Myra said...

auni:haha mingai dak kck nih