Pengalaman di apartment ria genting highland *kisah benar*


Mengada pulak nak naip kisah benar kat title..hehe
tapi kalau aku tak buat macam tu korang tak caya lak..
Kejadian ni berlaku 3tahun lepas.
korang tak caya tayah baca.huh!

Kali ni aku buat entry pengalaman seram di genting highland.
Dari sebok cerita sal isu dara..opss!!
yang sudah tu sudah la ye jangan di hebohkan lagi.
kalau nak heboh p la jum heboh ok:) 
 
Korang pernah jejakkan kaki kat apartment ria?
Apa yang aku tau,masa aku pergi tu orang luar tak di benarkan sewe kat situ lagi.
Tapi kalau korang ada no tel owner apartment tu merasa la sewe kat situ.
Kalau pergi reramai sewe kat situ berbaloi la jugak sebab takde la mahal sangat.
Tapi kalau nak pergi sana lepas ni aku tak nak duk apartment tu lagi.
ni semua sebab kejadian 3 tahun lepas.
Aku ada kelebihan merasa benda TU so setiap kali ada bende pelik jadi,
memang aku dah lari dulu:)
 
 Masa nak tidur aku ngan kawan2 yang lain dah perasan,
langsir gerak kencang semacam padahal tingkap dah tutup rapat serapat mata member aku.
Dia takut sangat sampai sanggup tahan kencing.
Masa tu aku tak ambik port lagi tapi yang peliknya kul 2pg dengar budak kecik jerit-jerit dari arah theme park.KEMON la kawan-kawan.Theme park tutup kul 8 paling lewat.
Ape kejadahnya budak-budak nak tidur lelewat kul 2pg.
Kalau mak bapak dorang tu aku paham la *tutup muka*
 
Kejadian ke-dua,pintu dah kunci rapat siap test sebelum kunci tapi masa kitaorang berborak tetiba pintu tu terbukak..
Dah la takde sesapa yang bukak lak tu.
Sempat jugak la bisik kat member sebelah
*aku rasa ni jin ahmad albab kot,tu yang dia duk main pintu*
 
Kejadian ke-3 dia p kacau member bilik sebelah pulak..
Bende tu lalu lalang kat bilik dia siap terbang dari satu tempat ke tempat lain.
Siap kacau orang tidur.Aku rasa dia tak nak member aku tidur awal la kot.
Bende ni pon satu,duk kat genting tak puas berhibur ke ape sampai nak kacau orang lain.
 
Kejadian ke-4 dalam satu tingkat cuma ada 4 rumah je.
Tapi masa kitaorg berkumpul kat ruang tamu ada la berpuluh-puluh kali bunyi lift terbukak.
mula-mula tu takde la nak tengok tapi dah banyak kali sangat member aku sorang ni bukak pintu.lift je bukak tapi orang NON ADO.
ni kira spesis jin ahmad albab jugak la tp dia naik pangkat jaga lift.

 
Kejadian ke-5 tiba-tiba terbau bende busuk sangat.
sangat-sangat meloya kan tekak.
tapi kali ni aku yakin bukan BENDE tu yang ganggu.
tapi kawan aku yang tahan kencing tu dah melepaskan hajatnya.
tahniah buat anda..

Pengalaman 3 tahun lepas tak kan aku lupa.
sampai sorang member aku ni kena berubat.
BENDE tu melekat kat badan dia.
Memang tersekse gila aku tengok dia.
Sebelum merancang percutian siasat la dulu tempat tu ok ke tak.
kalau nak tau cerita misteri di apartment ria korang gugel je.
ramai jugak yang cerita pengalaman masing-masing.






 
 


6 comments:

budakkampung39 said...

yang maen langsir tu tikus la....cek tol2.yang bukak pintu tu angin yang sepoi2 bahase.yang main lif tu pak guard saje nak skodeng bebudak pompuan kat situ.yang terbang sane sini tu....errrr....takkan kak limah huhuhuhu....1 je soalan...kamu tak terkencing ke time tu ekeh3

Mya Myra said...

haha pndai je dia buat andaian ye..
3 taon lepas kemunculan kak limah x dpt di kesan..

erk!mmbr ke terkencing..mya steady je:P

Mya Myra said...

je*

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

wah pakcik wa jadik pengkomen my beloved lessy!! Haha .. wa lately kerap terbau busuk then anjing menyalak len macam .. So wa amik body spray .. wa spray je .. Siap warning kat 'benda' tu jangan gegedik nak kasik busuk bilik wa lagi .. wah gagah!!

Mya Myra said...

OMAIGIRL..ur uncle ke tu??
haha
hai uncle auni:) *lambai tgn*
baby yg bau busuk tu ketiak lu sbb x mndi:)
anjing menyalak sebab dia tgk koke..
ngeh3

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Dia macam my bestfren sesame blogger je hunn .. haha .. wa dah kehappy-an ni ..